Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ  Καλούνται τα μέλη του ΦΣ Πρέβεζας-Λευκάδας σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο ξενοδοχείο ΖΗΚΑΣ (δίπλα στο Νοσοκομείο Πρεβέζης) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα τη συνέχιση και πιθανή κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και άλλα θέματα του κλάδου (καθυστερήσεις πληρωμών κτλ).
  Συνάδελφοι! Δεν πρέπει να λείψει κανείς!
  Σήμερα το μεσημέρι ο ΠΦΣ έχει Γενική Συνέλευση, οπότε θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Επιπλέον οι αγώνες μας, για να μην πάνε χαμένοι, οφείλουν να μη μείνουν στη μέση, τώρα μάλιστα που η πίεση που ασκείται στην Κυβέρνηση φτάνει στο κατακόρυφό της με συμμετοχή και των γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομειακών.
  Επιπρόσθετα την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση του κου Μόσιαλου με την Τρόικα, όπου και θα διαφανεί η τελική στάση της Κυβέρνησης. Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο τίθεται προς ψήφιση στη Βουλή. Όλοι κατανοούμε ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι και η πιο κρίσιμη για τον κλάδο, από γεννέσεώς του, γι' αυτό και η συσπείρωσή μας θα πρέπει να λάβει τον μέγιστο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου